Szundi Kft – Textil Kuckó EU

Szundi Kft – Textil Kuckó EU

A SZUNDI Textiltermék Gyártó és Értékesítő Kft  1993-ban kezdte meg működését, majd 2002-ben némi átalakításon esett át, azóta működik a jelenlegi struktúrával. Magyar dolgozókkal, családi vállalkozásként. Több mint 20 éves tapasztalatunk segít bennünket a gyártás során.

Üzemünkben paplanokat, párnákat, ágyneműhuzatokat, lepedőket, ágytakarókat gyártunk. Termékeink készítése során a széles választékra törekszünk az anyagminőségben, a szín- és mintaválasztékban, a töltetek anyagösszetételében és a méretválasztékban is. Folyamatosan igyekszünk fejlődni, a modern igényeknek megfelelni, termékkínálatunkat bővíteni. Próbálunk minden igényt, akár az egyedi igényeket is kielégíteni, hogy vásárlóink elégedettek legyenek és visszatérjenek hozzánk.

 

2020-ban megszületett a Textil Kuckó EU a Szundi Kft mellé, mint egy kistestvér. A világ folyamatosan változik, és ezzel nekünk is lépést kell tartanunk. Ez az új vállalkozásunk arculata már egy kicsit másabb, otthonosabb, személyesebb, mint, amit eddig megszokhattatok tőlünk. Egy dolog nem változott a MINŐSÉG és az, hogy még mindig teljes mértékben magyar tulajdonban lévő Szundi Kft-vel szorosan együtt dolgozva működünk.

A gyártás továbbra is a Szundi Kft-nél történik, a kisebb és újabb igényeket pedig a jövőben már a Textil Kuckó EU-n keresztül teheted meg. A Szundi Kft. jobban a nagykereskedelmi forgalmak lebonyolításával fog foglalkozni a jövőben.

A Textil Kuckó EU Timi nagy álma volt! Mindig is tudta, hogy több van benne, hogy még jobban ki tudná szolgálni a személyes igényeiteket, jobban egyedibb, otthonosabb termékeket is tudna még varázsolni az otthonaitokba a paplanok, párnák mellé. Az álom valóra vált … és folyamatosan fejlődik, változik … kövess minket és meglátod milyen meseszép dolgokkal fogunk még a Textil Kuckó Eunál elvarázsolni.