Home kuckó

Gömbös-masnis-bogyós karácsonyi dekortextil

2 500 Ft

Egységár: 2500,-/méter

Összetétel: 80 % pamut-20 % poliészter

Súly: 190 gr/m2

Szélessége: 140 cm

ELKÜLÖNÍTVE MOSANDÓ!

Avatás: Az anyagot felhasználás előtt érdemes beavatni.
Mit kell tudni a beavatásról? Az anyagot olyan hőfokú vízbe áztatjuk, melyen később is mosni fogjuk. A mintás pamutvásznak esetében a gyári ajánlás 30-40°C. Fontos, hogy első alkalommal ne mosógépben mossuk őket mosószerrel, és ne tegyük be szárító programra vagy centrifugálásra, mert akkor az anyag szálai megtörhetnek, kidörzsölődhetnek.
Első alkalommal lavorba áztassuk be az anyagot mosószer nélkül, hiszen a melegvíz hatására fixálódnak a színek és a szálak, valamint kioldódnak a gyári kémiai anyagok belőle. A mintás pamutvásznak esetében 40°C-os áztatás esetén az anyagok kb. 3-5%-ot zsugorodhatnak. Sima fehér pamutvászon esetén az anyagot akár 90°C-os is moshatjuk. Ekkor 10%-os zsugorodással is számolhatunk első alkalommal.
Legfeljebb 30 fokon mosható. Fehérítővel nem kezelhető.Gépben nem szárítható.Száraz tisztításra nem alkalmas.Legfeljebb 150 fokon vasalható

 

Leírás

Minta: képi illusztráció szerinti

Karácsonyi dekortextil anyagainkból készíthetünk, terítőt,  függönyt, táskát …. Az anyag pamut tartalma miatt, varrás előtt, beavatást igényel.

 

 

 

 

Tisztelt Vásárlók!

Az oldalt folyamatosan frissítjük, töltjük!

A rendelések leadása, feldolgozása szünetel!

Érdeklődésüket telefonon tudjuk fogadni:

+36 30 252-9569

Megértésüket köszönjük!

Tisztelettel:
Ács Tímea
+36 30 2529 569